KURSER & WORKSHOPS

Tyvärr har hantverkshuset Abrahamsgården STÄNGT och inga aktiviteter är planerade för 2017.

 

I Hantverkshuset är skaparglädje ett ledord. På nedervåningen finns våra lokaler för kursverksamhet och workshops där den som vill kan medverka för att möta den egna skaparkraften. Samtliga kurser och workshops marknadsförs under fliken aktuellt och fliken Kurser & Workshops / Kurs schema samt på vår facebooksida.

Alla har en kreativ förmåga som kan lockas fram genom att man får inspiration och ett material som tilltalar ens skapande förmåga. Genom att gå våra kreativa kurser får du lära dig materialets otroliga möjligheter.  Du får inte bara ny kunskap utan även lära känna kreatörer med samma intresse som du.

Vi har längre kurser som går över en eller två helger. Dessa kurser passar för er som har möjlighet att gå flera gånger och som vill fördjupa er i materialet.

Vi har också kortkurser på cirka 3,5 timme som passar er som är på besök i vårt område eller inte vill binda upp er för flera gånger. Dessa kurser passar utmärkt som teambuilding kurser för ditt företag, ett kamratgäng, möhippa eller en familjeträff.

Workshops är för er som inte har möjlighet att gå kurs utan endast vill prova på eller endast göra ett besök under dagen för att se hur det går till

Vi håller till på nedre plan i Abrahamsgården Hantverkshuset. Vissa av våra kurser kan även hållas i annan lokal efter överenskommelse.

Skapa silversmycke

Skapa silversmycke

 

 

 

 

Kvarngatan 1
Fagerstavägen 10-12
738 32 Norberg
0767-903640
abrahamsgarden@outlook.com

Kommentarer inaktiverade.