TIDIGARE UTSTÄLLNINGAR

1

Lill Sjöström Uppsalakonstnär

Ställer ut Måleri och vävning i Galleri Abrahamsgården. Utställning pågår 11-28/6

VÄLKOMNA!

 

 

Akrms aktivitet

Miniutställning med Konstnär Akram Sanaei

Akram skapar fantastisk unik Iransk/Persisk konst, illumination som är en form av utsmyckning / bildkonst som har sitt ursprung från medeltiden. Det kan också kallas för Persisk miniatyr och är verkligen miniatyrmålning med otroliga mönster. Allt görs för hand och bilderna framställs i olika faser till det färdiga resultatet. Ni kommer att få träffa konstnären Akram och se henne i arbete.

Lördag – Söndag 18-19 Juni klockan 11-15 Hantverkshuset Abrahamsgården

Varmt Välkomna!

f946c4_75702318d60c4359b945005e1cfbc1ceSpelmannen Stiko Per

besöker Abrahamsgården Måndagen den 6 Juni klockan 19:00

Stiko Per gör en vandringsturné genom Sverige. Det är gratis entré. De pengar som publiken skänker går till SOS Barnbyar.

Han spelar musik med en klang av Dalarna och folkmusik. Ofta är det egen musik som skildrar hans eget liv eller historier han snappat upp på sin vandring längs vägarna. I Norberg på Abrahamsgården uppträder han tillsammans med Martin Ekman och Jimmy Koivisto.

Varmt Välkomna!

Händer

för webb

Worldwide Spin in Public Day

Lördagen den 28 maj fortsätter vi att träna inför WWSIP Day den 17 september då hela världen kommer att spinna garn

 

 

Kurs i Bollakudd teknik Ingegerd Jansson Från Broddbo Sala lär oss göra bollar i ram, ett hantverk från 1930-40 talet. Bollarna kan användas till att göra kuddar eller andra dekorationer.

Lördag den 21 Maj 11-17

Pris 500:-/person, medlem i Sjalen Norberg ideella förening 400:-/person, Enkelt fika ingår. Vi håller till i Hantverkshuset på Abrahamsgården. Välkomna!

 

5

UTSTÄLLNING i Galleriet 30/4-17/5

Pontus Ersbacken – Stenskulptur

Anna Linea Liljeholm – Teckning och textil

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

Rosen för webb

Workshop/öppet hus, EN AVIG EN RÄT

Torsdagen den 12 maj 11-15 kan ni träffa vår eminenta stickerska Cia Bergqvist. Kom och testa stickning eller virkning. Vi kommer att ha ett litet utbud av stickor, virknålar och garn till självkostnadspris. Har du en stickning på gång ta den gärna med dig. Vi kommer att diskutera intresset av ett stickcafé i studiecirkelform. Vi håller till på Abrahamsgården i Norberg och det kommer att finnas fika till självkostnadspris.

Ingen föranmälan, ni kan vara med hela dagen eller titta in en stund.

VÄLKOMNA!

SländorWorldwide Spin in Public Day, Spin a Yarn with Us!

sjAlen Norberg, ideella förening i samarbete med Abrahamsgården Konst & Hantverk bjuder in till aktiviteten Wordwide Spin in Public Day (WWSiPDay) som kommer att avslutas den 17 september då människor över hela världen kommer att spinna garn.

Den 7 maj klockan 11-14 inspiration- och informationsträff med hemslöjdskonsulent  Anna-Karin Reimersson på  Hantverkshuset Abrahamsgården Norberg. Hon kommer att informera oss om ullkunskap, dagsläge redskap och teknik. Vi erbjuder fika under dagen för självkostnadspris.

Välkomna!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.